Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фар на ГТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с фар на ГТ

Здравейте,значи казуса е следния до вчера нямах никви проблеми,но днес реших да я закарам на мивка и да я лъснат,до тук всичко е Ок,ама вечерта като светнах фаровете левия светеше доооооста по-високо от нормалното до днес,проверих крушката всичко си е Ок,изгасих колата вклю.фаровете и чух че машинката на въпростния фар бръмчи постоянно само като включа фаровете,явно нещо се е бъгнала нз дали има нещо общо с мивката защото при нея няма как да влезе вода само се запотиха стъклата,но е факт проблема и ми трябва някво решение/предложения/предположения?
    Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
    Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
    Alfa Romeo GT 1.8 TS
    Yamaha R6

Май като се запоти стъкло на фар значи, че влиза водичка. Щом машинката работи постояно може би е окъсила някъде. Дева ли проблема е в нея. По-скоро нещо по инсталацията е станало. Вероятно някъде се е намокрило щом след мивката се е появил проблема. Закарай я на някой електричар да я погледне най-добре.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Счупил се е регулиращия механизъм. Същия проблем ми се явява на микробусите. Всичко е изработено от гадна евтина пластмаса. Моторчето сега започва да работи постоянно, защото няма кой да го ограничи.
      При моите фарове проблема се решава само с нови такива, тъй като няма достъп до регулиращия елемент.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

не е добре работата с една дума...
        Alfa Romeo GT 1.8 TS
        Yamaha R6

Comment

Проблема отстранен,ако някои има проблем с машинките на ЛС имам и много снимки
          Alfa Romeo GT 1.8 TS
          Yamaha R6

Comment

Е защо на ЛС бре? Кажи какво и беше нали за това е форум. Всеки иска някой да му помогне, а после като си оправи проблема не споделя. Баси
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

значи ,проблема беше вътре в самата машинка,водачът които излиза и избутва/издърпва от самата машинка нещо се беше заклинил много яко и нямаше връщане,а това което го джижи(едно като потенциометър,магнитна лента и по нея се движи един чоп които се движи нагоре-надолу в различните степени които се регулират от бутона в купето) та тези двете - чопчето и водача на машинката се бяха разкачили поради заклинването на тоя водач и от тук идва и проблема,но за да го разбера трябваше да разглобя и дргуия фар,а за да реазглобя и другия фар трябваше да сваля цялата броня и стана много забавно,наснимал съм проблемното моторче разглобено преди и след процедурата,но снимките са ми на гсм-а и сега няма как да ги сваля.

п.с.дано някои да е разбрал нещо,надявам се със снимковия материал нещата да станат по-разбрани
              p.s.2 също разбрах че зад бронята има доооооста място и може да се сложи половин агне,или охлюв
              Last edited by vladeto_; d.m.y г., 20:04.
              Alfa Romeo GT 1.8 TS
              Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                п.с.дано някои да е разбрал нещо,надявам се със снимковия материал нещата да станат по-разбрани
                p.s.2 също разбрах че зад бронята има доооооста място и може да се сложи половин агне,или охлюв
                Ще е интересно да видим снимките. При мен така едната машинка работеше постоянно, докато не я изключих, защото мислех, че нещо в нея не е наред, но явно може и да се оправи, но така само по разказа не мога да си представя точно за какво става въпрос.
                Поздрави!

Comment

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
                  Ще е интересно да видим снимките. При мен така едната машинка работеше постоянно, докато не я изключих, защото мислех, че нещо в нея не е наред, но явно може и да се оправи, но така само по разказа не мога да си представя точно за какво става въпрос.
                  Поздрави!

смъкни фара,другото е лесно ще ти обясня ако до тогава не мога все още да си сваля снимките от телефона
                  Alfa Romeo GT 1.8 TS
                  Yamaha R6

Comment

ето и така обещания и чакан снимков материал,надявам се става ясно
                    Attached Files
                    Alfa Romeo GT 1.8 TS
                    Yamaha R6

Comment

ето и така обещания и чакан снимков материал,надявам се става ясно
                      Благодаря, колега! Всичко ми се изясни. Сега остава да намеря някой по-свободен ден и да проверя дали и при мен там е проблемът. Само ако не трябваше да се сваля бронята, досега 100 пъти да съм го направил...

Comment

ако ще сваляш само един от фаровете не е нужно да сваляш цялата броня ...
                        Alfa Romeo GT 1.8 TS
                        Yamaha R6

Comment

ако ще сваляш само един от фаровете не е нужно да сваляш цялата броня ...
                          Ами единият трябва да сваля само. Я кажи как става далаверата без да се сваля бронята, че два от болтовете на фара са под нея.

Comment

Еми разкача се бронята само от единия край и това е достатъчно да се бръкне и свали фара
                            Alfa Romeo GT 1.8 TS
                            Yamaha R6

Comment

Да му се невиди, доскоро се чудех от къде идва това бръмчене и като прочетох тази дискусия разбрах че и мойта машинка на фара е прецакана. Дано не се налага да свалям бронята, че това си е госта пипкава работа. Благодаря за публикацията и за снимките колега, със сигурност ще са ми доста полезни.

Comment

Working...
                              X